… egy újabb WordPress honlap…

Gasztronómia és gyerekprogramok

Gasztronómia és gyerekprogramok

Nemcsak a zenei kínálat és a közreműködők, a gasztronómia tekintetében is igazán különleges, minőségi eseményre számíthatnak az idelátogatók. A piknik hangulatot piknik kosarak, behűtött borok és plédek teszik teljessé. Egész nap érdemes elheveredni a fűben és a Csopak-Paloznak környéki borokat élvezni a napsütésben, belekóstolni a szervező Homola Pincészet tételeibe, mellé pedig falatozni a frissen készült harapnivalókból.

Gyerekprogramok

Interaktív gyerekprogramokkal várjuk a legkisebbeket két helyszínen is: a Nagyszínpadnál csütörtökön 17.00 – 20.00, pénteken és szombaton 14.00 – 18.00 között, míg a Tájház udvarán pénteken 14.00 – 18.00 és szombaton 10.00 – 18.00 óra között.

Vendéglátóhelyek

foodtruckcatering_logo_feketeA Jazzpiknik házigazdája a Homola Pincészet és a Sáfránkert Vendéglő, de a piknik nem piknik további hozzávalók nélkül! Idén is meghívjuk a korábbi évekről is ismerős kedvenc vendéglátóhelyeinket a környékről és Budapestről is. Lesznek régi szereplők, de új “felfedezettek” is, az összeállításban a Food Truck Catering segített, ők hozzák el nekünk a Food Truck Show top vendéglőit.

 

 

Akik biztosan velünk lesznek:

– Paloznaki és csopaki borok háza – A Homola Pincészet borai mellett lesznek borok a Szt. Donát Birtokról, a Jásdi Pincéből, a Söptei Pincészettől és a Petrányi Pincészettől.

– Baricska Csárda – Újragondolt házias ételek a Chianti csapatától.

– Tekeresvölgyi Sajtműhely – Kovács Csaba, felesége Hajni és eredetileg  a gyerekek miatt kezdtek teheneket tartani és  sajtokat készíteni, mostanra 20 tehenüktől napi kb. 150 liter tejet dolgoznak fel, amikből friss és érlelt sajtokat, joghurtot és túrót és egyéb ínyencségeket készítenek, mind a saját gazdaságukban.

– Céltorony BBQ – Budapest kedvenc BBQ és grill helye hosszan sült isteni puha húsokkal készül.

– Meat&Sauce – Mártott húsos szendvicsek, házi szószokkal, házi sült krumplival.

– Piknik Utczabár – Surf&turf, angus burger chili mango szósszal, angus burger blue chees-zel.

– Babuska – Tradicionális orosz ételek a pikniken: szoljanka leves, pelmenyi, szirnyiki, blini.

– PolaPola – Faszénen sült ételek balkáni “beütéssel”, csevap, pljeszkavica, gomolya sajt.

– Lakatos Műhely – Különleges, többféle ízesítésű grill kolbászok.

Jazzpiknik és környezettudatosság

A Balaton-felvidék egyik legszebb szegletében törekszünk arra, hogy a fesztivál a lehető legkörnyezetbarátabb legyen. Ezért amennyire lehet, nem használunk műanyagot, csak komposztálható poharakat és tányérokat, amik növényi alapanyagból készültek. Óvjuk a környezetet, óvjuk a Balatont!

További infó itt: http://www.doremi.today

Támogatóink: