… egy újabb WordPress honlap…

Random Trip Dés Lászlóval / Delov Jávor, Dés László, Heinz Gábor ‘Biga’, Herbert Shaw

Random Trip Dés Lászlóval / Delov Jávor, Dés László, Heinz Gábor ‘Biga’, Herbert Shaw

Dés szaxofonA 2017-es Jazzpikniken szeretettel köszöntjük Dés Lászlót a Nagyszínpadon! Nem lesz hiány szaxofonban, az ének, rap és gitár szekciót Heincz Gábor ‘Biga’ és Herbert Shaw hihetetlen energikus előadásmódja erősíti.

A Random Trip egy műfaji határokon (pop, rock, jazz, hiphop, blues, elektro stb.) átívelő improvizációs koncertsorozat, amelyben a hazai könnyűzene huszon-harmincéves generációjának legnagyobb nevei fordulnak meg minden kedden a budapesti A38 Hajón.

 

 

Biga (2)

A 2008-2009 fordulóján budapesti klubokból induló, heti rendszerességgel megtartott klubest ma már „kinőtte“ saját kereteit: fesztiválokon és a legjobb vidéki klubokban is szívesen látott vendég, a fellépők sorát pedig rendszeresen színesítik nemzetközi sztár-muzsikusok.

A koncertsorozat vezéregyéniségei Delov Jávor dobos, valamint DJ Q-Cee, a Vinyl Warriorz lemezlovasa, akik körül minden alkalommal változó társaság zenél.

Rendszeresen fellépnek többek között az Irie Maffia, Halott Pénz, Brains, Akkezdet Phiai, Zagar, Ivan & The Parazol, Supernem, United, Hősök, Fábián Juli & Zoohacker, Punnany Massif, Mary PopKids és a Quimby tagjai.

Weboldal: randomtrip.hu

Augusztus 5. 19:30 – 21:00, T-Systems Nagyszínpad

Támogatóink: