… egy újabb WordPress honlap…

Pincészet

Merész álomból valóság

„Borkedvelő körökben szokás azzal viccelődni, hogy borásznak vagy születik az ember vagy beházasodik. Én nem borász családba születtem és nem borász lányát vettem feleségül, de elkötelezett rajongója vagyok a bornak és a hagyományos értékeknek” – Homola Szabolcs.

TOVÁBB »

A homola pincészet csapata

Homola Szabolcs tulajdonos és Homonna Attila főborász mellé egy ütőképes csapat sorakozott fel, hogy támogassa az egyre növekvő pincészet működését, az értékesítéstől a kommunikációig.

TOVÁBB »

tajhaz1-300x225

Paloznak, a balaton rejtett kincse

Paloznak a Balaton északi partjának egyre többek által ismert települése mely megőrizte rejtett szépségeit, építészeti értékeit és érintetlenségét. A Balaton-felvidék hagyományos faluképének megőrzéséért 1998-ban Hild-díjat kapott. Érdemes egy kiadós sétát tenni a település melletti dűlőkön és az autentikus kis utcákon, háttérben a Balatonnal.

TOVÁBB »

toke-300x199

Birtok és borvidék

A Homola Pincészet birtokközpontja Paloznakon, a hegyen található történelmi szőlőkkel körülvéve. A pincészet összesen 15 hektáron termeszt szőlőt, Tihanytól Alsóörsig. Büszkék vagyunk rá, hogy több évjáratban is sikerült arany fokozatú Csopaki Kódex bort készítenünk, a dűlőszelektált tételeink pedig megmutatják a borvidékben rejlő különleges potenciált.

TOVÁBB »